В Закарпатській області свободівку Ірину Гармасій нагородили дипломом "Почесний професор МАЛіЖ"

В Закарпатській області свободівку Ірину Гармасій нагородили дипломом "Почесний професор МАЛіЖ"

05.03.15 10:50 0 776
Закарпатська "Свобода" вітає Ірину Гармасій із отриманням звання почесного професора Малої академії літератури і журналістики!

Ірина Гармасій – активна та обдарована телеведуча, журналістка, письменниця та активістка, ініціаторка та організаторка численних акцій з відновлення національної пам'яти та інших заходів Закарпатської "Свободи". Будучи кандидатом у народні депутати у 70-му мажоритарному окрузі на Закарпатті, Ірина буквально за один місяць зуміла донесті до виборців "Програму захисту українців" і вибороти третє місце після місцевих олігархів. З 2007 року Ірина Гармасій очолює Закарпатський осередок Малої академії літератури і журналістики та щорічно проводить фестиваль "Рекітське сузір'я", що сприяє розвитку обдарованої молоді краю.

Свободівка видала низку своїх власних книг: у доробку авторки – збірки поезій та пісень; також вона працює над документальним фільмом, що відображатиме участь активістів Закарпатської обласної організації ВО "Свобода" у Революції гідності. "У "Свободу" я прийшла, аби будувати Україну!", – часто каже Ірина.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Поради громадянам: що ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ