Чому матрац такий важливий для нашого здоров'я

Чому матрац такий важливий для нашого здоров'я

05.03.15 19:13 0 981
Облаштовуючи свій будинок (квартиру) ми ретельно обираємо меблі. Намагаємося підібрати їх- за потрібним розміром, кольором, дизайном, матеріалом, а також іншими не менш важливими складовими. Зовнішня краса: спальні, вітальні чи кухні, здається нам дуже важливим. Саме тому, ми намагаємося створити гармонію кольорів та декору і витрачаємо на це чимало часу.

Неправильний вибір меблів може створити душевний дискомфорт, але точно не буде безпосередньо впливати на наше здоров'я - у будь-якому випадку за короткий проміжок часу. Що, нажаль, не можна сказати про неправильно підібране ліжко, а особливо матрац.

Однією з найцінніших складових нашого організма є хребет. Будь яке порушення чи викривлення може тягнути за собою інші хронічні захворювання. Це може призвести не тільки до поліартриту чи остеохондрозу, а й до порушення серцевого ритму, кровообігу, появі головних болей, алергічних захворювань; можуть виникати проблеми із шлунком, нирками.

Саме тому, велика кількість людей працездатного віку страждають від болю та дискомфорту. Таким людям фахівці завжди рекомендували спати на жорсткій поверхні- наприклад, на дошках прикритих ковдрою. Проте, це незручно та може спричинити захворювання суглобів.

Саме з таких причин і були виготовлені ортопедичні матраци. Доречі, придбати ортопедичні матраци в Тернополі та Киеві можна в інтернет-магазині: lux-mebli.net. Такі матраци дозволяють підтримувати здоров'я кінцівок, хребта, а найголовніше дуже зручні та не викликають під час сну відчуття дискомфорту - тому що він створює ефект прямої спини. А також, що є не менш важливим, це доволі хороший профілактичний засіб.


Джерело: http://lux-mebli.net/g1052630-matratsi
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Наем персонала для ...

КОМЕНТАРІ