Волинська область: рятувальники провели урок безпеки для вихованців професійного училища

Волинська область: рятувальники провели урок безпеки для вихованців професійного училища

06.03.15 08:22 0 625
4 березня в актовому залі Вищого професійного училища будівництва та архітектури міста Луцька відбувся урок безпеки за участю рятувальників.

Вихованці училища довідалися про характерні особливості найбільш поширених вибухонебезпечних предметів, макети яких було продемонстровано під час заняття. Рятувальники наголосили, що натрапивши на схожі предмети, варто бути максимально обережними та за жодних обставин їх не зачіпати. Крім того, юнаки та дівчата дізналися, як діяти при загрозі бойових дій та де сховатися від обстрілів.

У другій частині заняття молодь засвоїла основні принципи надання першої домедичної допомоги. Спочатку рятувальники ретельно окреслили кожен з етапів екстрених заходів, демонструючи його виконання на навчальному манекені, а згодом усі охочі змогли спробувати самотужки відтворити порядок проведення штучної вентиляції легенів та непрямого масажу серця.

У процесі заняття учні ще раз повторили номери служб екстреного реагування та переглянули навчальні відеофільми з корисною інформацією про те, як запобігти надзвичайним подіям та уберегти своє життя.

УДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у Ланівцях ...
Наступна новина: У Львові правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ