"Виїзні прийоми громадян дають можливість налагодити діалог із людьми" - начальник УМВС Волині Петро Шпига

"Виїзні прийоми громадян дають можливість налагодити діалог із людьми" - начальник УМВС Волині Петро Шпига

06.03.15 08:56 0 573
У Маневичах та Любешові люди приходили не лише поговорити про свої проблеми із керівником обласного управління міліції, а й подякувати за професійні дії місцевих правоохоронців.

На прийом до полковника міліції попередньо записалося небагато громадян, натомість поспілкуватися прийшло – набагато більше. Дехто просив допомоги у вирішенні господарських спорів, розслідуванні кримінальних проваджень, наданні матеріальної допомоги на лікування абощо.

Однак не лише із проблемами зверталися волиняни до начальника міліції. Тож на ім'я начальника надійшли й слова подяки за професіоналізм його підлеглих. Двоє жителів, зокрема, дякували дільничним інспекторам міліції за оперативне розкриття крадіжок, і Бірківський сільський голова – за попередження шахрайства відносно пенсіонерки.

Варто відзначити й активність громадян і їх бажання надавати практичну допомогу правоохоронним органам Волині у забезпеченні правопорядку у населених пунктах.

– надзвичайно важливим є об'єднання зусиль для належного патрулювання вулиць, адже ситуація у державі – вкрай напружена. Разом із тим, можу відзначити, що людей, котрі допомагають нам у щоденній праці, стає більше. А це своєю чергою свідчить про зникнення умовного бар'єру між міліцією та громадянами, – підсумував Петро Шпига.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За добу на автошляхах ...

КОМЕНТАРІ