На Вінничині місцеві органи виконавчої влади повинні максимально зняти бюрократичні перепони,- Валерій Коровій (+фото)

На Вінничині місцеві органи виконавчої влади повинні максимально зняти бюрократичні перепони,- Валерій Коровій (+фото)

06.03.15 08:31 0 624
4 березня у рамках робочої поїздки до Липовецького району голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій відвідав місцевий центр надання адміністративних послуг.

Зважаючи на запровадження процесів децентралізації владних повноважень, робота таких центрів набуває особливої актуальності. Більше того – є відповідне доручення Президента України з активізації такої діяльності. Тож керівник регіону ознайомився з роботою установи, переліком пропонованих послуг, оглянув приміщення та матеріально-технічне наповнення центру та поцікавився проблемами, що виникають у процесі його діяльності.

«Певні позиції вже реалізовані, злагоджені окремі питання, які стосувалися черг, особливо в частині реалізації майнових та земельних прав. Та водночас цей напрям роботи потрібно вдосконалювати. Є розуміння безпосередньо керівництва району, тож гадаю, що ми цю ситуацію зрушимо з місця», - прокоментував відвідини об'єкту Валерій Коровій.

Голова облдержадміністрації наголосив, що діяльність таких центрів має дуже важливе значення. Тож органи виконавчої влади на місцях повинні організувати якісну роботу щодо зняття бюрократичних перепон. А це великий комплекс питань, пов'язаних із роз'яснювальною роботою, спрощенням процедур, аби люди могли використовувати сучасні технології та засоби комунікації у вирішенні проблемних питань.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: ...
Наступна новина: Обговорили питання ...

КОМЕНТАРІ