Вінницька область: четверо дітей отримали травми через недогляд дорослих

Вінницька область: четверо дітей отримали травми через недогляд дорослих

06.03.15 10:41 0 629
4 березня о 11:25 в опіковий центр лікарні ім. М. Пирогова з діагнозом “опік правої гомілки та ступні ІІ ступеню госпіталізовано жительку обласного центру 2014 року народження. Як стало відомо зі слів матері, дівчинка випадково перекинула на себе чайник з гарячою водою.

Схожий випадок стався й в одному з помешкань на вулиці 50-річчя Перемоги. Там хлопчик, 2014 року народження перекинув на себе кружку з чаєм. Дитину з опіком голови, тулуба та рук також госпіталізували до лікарні.

У смт Кирнасівка Тульчинського району о 15:00 хлопчика, 2013 року народження, з хімічними опіками ротової порожнини доставлено до місцевої райлікарні. Стало відомо, що дитина випадково випила оцет.

4 березня о 20:00 рятувальникам від чергової медсестри Центральної районної

лікарні м. Жмеринка надійшло повідомлення, що у медичний заклад з діагнозом “отруєння ядом від паразитів “блискавка”” доставлено жителя с.Кудіївці, 2010 року народження. Отруйну рідину дитина вжила випадково. В усіх випадках стан здоров'я постраждалих задовільний.

Рятувальники вкотре звертаються до батьків, бути вкрай уважними у догляді за дітьми, адже усі негаразди із малечою зазвичай стаються через недбалість дорослих.

Прес-служба ГУ ДСНС у вінницькій області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові виступить ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ