Валерій Коровій привітав випускників Вінницького вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності з успішним завершенням навчання (+фото)

Валерій Коровій привітав випускників Вінницького вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності з успішним завершенням навчання (+фото)

06.03.15 09:58 0 704
Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій 5 березня взяв участь в урочистих заходах з нагоди сьомого випуску курсантів та студентів Вищого професійного училища ЛДУ БЖД у місті Вінниці. Цьогоріч путівку у професійне життя отримали понад 100 випускників закладу.

Звертаючись з вітальним словом до молодих спеціалістів, керівник області висловив переконання, що ця знакова подія кожному з них запам'ятається на все життя. Відтак побажав випускникам здоров'я, впевненості та натхнення. «Непростий час переживає держава, але ми розуміємо, що живемо вже в новій країні. Тому що ті події, які відбуваються на Сході, торкаються серця і душі кожного українця, кожного патріота. І ми повинні будувати нову державу - ту, яка опирається на добро, мораль та цінності, які ми називаємо європейськими», - наголосив Валерій Коровій.

У ході урочистостей очільник Вінниччини вручив окремим викладачам, працівникам служби цивільного захисту Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради, а керівництву училища – паспорт на нову комп'ютерну техніку для навчального закладу.

Затим церковнослужителі Храму Стрітення Господнього відслужили подячний молелень та провели церемонію освячення випускників 2015 року на подальшу службу.

Завершилися урочистості спільним фото – на згадку про пам'ятний день.

















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку “А музика ...
Наступна новина: Львівські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ