На Вінничині у Літині через ревнощі чоловік до смерті забив співмешканку

На Вінничині у Літині через ревнощі чоловік до смерті забив співмешканку

06.03.15 10:30 0 635
Працівники літинської міліції затримали місцевого жителя, який під час застілля у будинку товариша побив свою співмешканку. Вдома жінці стало погано. Лікарі, які прибули на виклик, лише констатували її смерть.

3 березня до Літинського райвідділу міліції надійшло повідомлення від лікарів про раптову смерть за місцем проживання 37-річної жінки. На місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції.

Явних ознак насильницької смерті на тілі померлої не було. Під час розтину судовий медик встановив, що причиною смерті жінки є розрив внутрішніх органів та переломи ребер.

За словами керівника літинської міліції Юрія Найчука, опитавши знайомих та сусідів померлої, міліціонери встановили, що жінку побив її 55-річний співмешканець. Під час розпиття спиртних напоїв з товаришами, між подружжям виникла сварка. Через ревнощі чоловік кілька разів вдарив співмешканку у живіт. Вдома жінці стало зле. Коли чоловік викликав лікарів, співмешканка вже була мертвою.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років позбавлення волі. Затриманому оголошено про підозру.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ