У Львівській області рятувальники продовжують навчати школярів правилам безпеки

У Львівській області рятувальники продовжують навчати школярів правилам безпеки

06.03.15 10:44 0 655
5 березня фахівці відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС України у Львівській області спільно із представниками Міського координаційно-методичного центру «Галицьке юнацтво» провели навчальний урок із учнями молодших класів спеціалізованої середньо загальноосвітньої школи №4 м. Львова.

Учні четвертого класу підготували цікаву виставу на тему безпечного відпочинку на природі. Маленькі актори виконували пісні та коломийки, і у віршованій формі наголосили глядачам на правилах безпечного використання вогню в екосистемах.

Представник ДСНС продовжила урок та розповіла учням про небезпечні ситуації. Зокрема, за допомогою діалогу та у ігровій формі діткам розповіли про причини виникнення займання та нагадали правила поведінки під час пожежі.

Школярі розгадували загадки, розповідали про власні життєві історії та демонстрували хороші знання у галузі безпеки життєдіяльності. Рятувальники відпрацювали з дітьми елементи самопорятунку із задимленого середовища та зімітували ситуацію дзвінка до Служи порятунку.

На завершення уроку учні переглянули навчальний мультфільм про основи пожежної безпеки. Малюки подякували рятувальникам за такий цікавий захід та пообіцяли дотримуватися усіх правил безпеки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Тернопіллі розвиток ...

КОМЕНТАРІ