Петро Колодій: "Для наступних поколінь українців Роман Шухевич став прикладом боротьби за свою державу"

Петро Колодій: "Для наступних поколінь українців Роман Шухевич став прикладом боротьби за свою державу"

06.03.15 11:35 0 663
5 березня 2015 року відбулися пам'ятні заходи з ушанування Головнокомандувача УПА Романа Шухевича. Основне вшанування відбулося біля пам'ятника націоналісту в Білогорщі, у якому взяв участь голова Львівської обласної ради свободівець Петро Колодій.

Віддати шану герою на місце, де 65 років тому загинув Роман Шухевич, прийшли політики, представники ветеранських і громадських організацій та ліцеїсті. Охочі поклали квіти до пам'ятника Романові Шухевичу в Білогорщі, а священики відслужили панахиду.

Звертаючись до присутніх, на вічі, голова Львівської обласної ради Петро Колодій відзначив: "Роман Шухевич та вояки УПА стали прикладом для наступних поколінь українців, для героїв Небесної сотні та бійців за незалежність держави на Донбасі. Усі герої ризикують і віддають своє життя для того, щоб Україна була, а наступні покоління завжди були готові стати на її захист. Вчинки цих людей страшать Кремль, бо там розуміють, що на Галичині живуть нащадки воїнів УПА, які ніколи не зречуться своєї держави".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі дільничні ...
Наступна новина: На Житомирщині міліція ...

КОМЕНТАРІ