Французько-швейцарська група працює над фільмом про героя Небесної сотні

Французько-швейцарська група працює над фільмом про героя Небесної сотні

06.03.15 11:20 0 602
У грудні 2014-січні 2015 рр. французько-швейцарська група у співпраці з українською стороною відзняла матеріал для документального фільму «Саша, крила на Майдані», що описує революційні події в Україні. Зараз відбувається монтаж і переклад стрічки. Через 6-9 місяців її покажуть по телебаченню у Франції та Швейцарії.

Про це повідомила координатори української сторони проекту.

Фільм тривалістю 90 хвилин показує події Майдану та описує життя одного з Героїв Небесної сотні та України, почесного громадянина міста Рівного Олександра Храпаченка. Режисер фільму документаліст Еммануель Графф.

Головна мета стрічки – показати, що майбутні покоління України та світу можуть навчитись, наслідувати і взяти за приклад із Сашка, всієї Небесної сотні та воїнів АТО.

Зараз фільм знаходиться на стадії перекладу та монтування. Він буде готовий через 6-9 місяців. Вся Європа долучається до збору грошей на оплату роботи перекладачів та монтувальної групи.

На французькому мистецькому сайті Ulule створенна офіційна сторінка фільму для збору коштів.

Стрічку транслюватимуть на телеканалах Франції та Швейцарії, а також показуватиметься на різноманітних світових кінофестивалях.

Офіціана група присвячена пам’яті Сашка на Фейсбуці

Офіційна сторінка нашого фільму на Фейсбуці

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Колеги та рідні зустріли ...

КОМЕНТАРІ