Мешканці Тернопільського району відправили вантажівку з гуманітарною допомогою українським бійцям у зоні АТО

Мешканці Тернопільського району відправили вантажівку з гуманітарною допомогою українським бійцям у зоні АТО

06.03.15 09:53 0 607
3 березня із села Плотича Тернопільського району відправлено вантажівку з гуманітарною допомогою українським бійцям у зоні АТО. Організувало благодійну акцію ТДВ «Плотицька Агропромтехніка» спільно з Лігою підприємців «Українська справа».

Жителі Плотичі зібрали для військовослужбовців продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти, каски. Начальник управління агропромислового розвитку Тернопільської райдержадміністрації Петро Смалюк повідомив, що ФГ «Олійник» надало близько тонни борошна і круп.

Вихованці Плотицького дитячого садка і школярі Плотицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів намалювали малюнки, які зігріють серця воїнів АТО. Машину освятив о. Орест Павліський. В освяченні взяли участь заступник голови Тернопільської РДА Уляна Люлька, начальник сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної і мобілізаційної роботи апарату Тернопільської РДА Василь Загороднюк, директор ТДВ «Плотицька Агропромтехніка» Василь Заліщук, начальник управління агропромислового розвитку Тернопільської РДА Петро Смалюк, Плотицький сільський голова Оксана Кравець, працівники Плотицької сільської ради і жителі села.

– Ідея провести збір гуманітарної допомоги з'явилася одразу, як тільки-но дізнався із засобів масової інформації, що в зоні АТО не вистачає реанімобілів для транспортування з поля бою українських бійців, – розповідає директор ТДВ «Плотицька Агропромтехніка» Василь Заліщук. – Працівники «Плотицької Агропромтехніки» доклали всіх зусиль, щоб відремонтувати ГАЗ-53, який разом із зібраною допомогою відправили в зону АТО. Працювали після роботи, на вихідних. Особливістю машини є те, що вона броньована, тому ворожа куля її не проб'є. Акцію організовано спільно з Лігою підприємців «Українська справа», членом якої я є. Разом із бійцями 25-го батальйону територіальної оборони «Київська Русь» «Українська справа» розподілятиме зібрану допомогу. Надзвичайно важливо, щоб хлопці на передовій відчули підтримку, знали, що тил у них надійний. Висловлюю вдячність небайдужим жителям Плотичі, які долучилися до збору допомоги нашим воїнам, і підприємцям села, які допомогли зібрати кошти на пальне для автомобіля (близько 350 літрів).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Рівне: місто займеться ...

КОМЕНТАРІ