В Закарпатській області у Перечинському районі піротехніки знешкодили артилерійський снаряд

В Закарпатській області у Перечинському районі піротехніки знешкодили артилерійський снаряд

06.03.15 09:32 0 644
4 березня о 09:30 до оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення про виявлення вибухонебезпечного предмета у с. Тур’я Ремета Перечинського району. На небезпечну знахідку натрапив місцевий мешканець, який у лісі рубав дерев’яні палиці для використання на власному городі. Порушуючи правила безпеки, чоловік завантажив вибухівку в багажник свого автомобіля й повіз її до дільничного міліціонера, котрий викликав піротехніків.

На місце події виїхали фахівці групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення – усього 5 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. О 16:25 спеціалісти вилучили та знешкодили артилерійський снаряд діаметром 125 мм. Крім цього, піротехніки перевірили територію навколо місця знахідки на наявність інших ВНП і провели роз’яснювальну роботу з населенням.

Рятувальники закликають закарпатців! У разі виявлення підозрілих металічних предметів, схожих на вибухонебезпечні, не чіпайте їх самостійно, а позначте місце знахідки, повідомте про це органи влади, місцевого самоврядування, міліцію або ж зателефонуйте до служби порятунку за номером 101.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Каннському кінофестивалі ...

КОМЕНТАРІ