На Тернопіллі почаївська міськрада підтримала рішення ВРУ про визнання Росії державою-агресором

На Тернопіллі почаївська міськрада підтримала рішення ВРУ про визнання Росії державою-агресором

06.03.15 11:45 0 655
Почаївська міськрада ухвалила рішення про підтримку Постанови Верховної Ради України від 27 січня 2015 року про звернення ВРУ до міжнародних організацій і парламентів держав світу про визнання Російської Федерації державою-агресором.

"У Почаївській міськраді представлені депутати різних партій, проте переважна більшість із них – від Партії регіонів. Попри це, рішення депутати ухвалили одностайно. Це свідчить про те, що Революцію гідності не можуть ігнорувати навіть "регіонали". Наступним кроком в Україні мав би стати прихід до влади державників-націоналістів.

Українці мають бути готові до того, що напередодні місцевих виборів місцеві депутати, які ще недавно відстоювали інтереси олігархів та підтримували антинародний режим, підтримуватимуть патріотичні проєкти рішень, аби тільки знов мати можливість п'ять років обкрадати український народ. Хтозна, чи проголосували би почаївські депутати за визнання Росії державою-агресором, якби російська агресія розпочалася за правління ПР", – прокоментував депутат Почаївської міськради від ВО "Свобода" Костянтин Красовський.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Депутати ...

КОМЕНТАРІ