На Тернопіллі бучацького підприємця обікрав гастролер з Франківщини

На Тернопіллі бучацького підприємця обікрав гастролер з Франківщини

06.03.15 09:19 0 587
Співробітники Бучацького райвідділу міліції підозрюють 25-річного жителя Івано-Франківської області у вчиненні крадіжки з магазину автозапчастин. Зловмисник поцупив товару на загальну суму майже п'ять тисяч гривень.

Із заявою про крадіжку із магазину до працівників районного відділу міліції звернувся власник. Чоловік повідомив, що невідомий покупець не розрахувався за деталі до автомобіля. Правоохоронці почали з'ясовувати обставини крадіжки.

Камера відеоспостереження, яка встановлена у крамниці, допомогла встановити особу злодія. Підозрюваний – 25-річний житель Івано-Франківщини. В поле зору правоохоронців він потрапляє не вперше – раніше був судимий за крадіжки.

Франківчанин зізнався у крадіжці. Розповів, що через Інтернет знайшов автомагазин у Бучачі, де продавалися необхідні деталі до його транспортного засобу. Приїхавши за товаром, йому вдалося відволікти увагу продавців і викрасти з крамниці автозапчастини.

Слідчі Бучацького райвідділу міліції оголосили франківчанину підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 ККУ – крадіжка, вчинена повторно. Покарання за це - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ