Представник МВС України провів особистий прийом громадян у Мукачеві

Представник МВС України провів особистий прийом громадян у Мукачеві

06.03.15 08:34 0 674
У Мукачівському міському відділі міліції особистий прийом громадян провів учора представник МВС України Денис Левченко. 18 мешканців м.Мукачева та району звернулись до киянина з різними питаннями.

Головний оперуповноважений Департаменту карного розшуку МВС України підполковник міліції Денис Левченко протягом трьох годин спілкувався з громадянами, які прийшли на прийом. Кожному надав правову консультацію, вислухав та допоміг зорієнтуватися в ситуаціях, у яких люди опинилися внаслідок різних обставин.

Одним із звернень було питання реорганізації підрозділу міліції, а саме Мукачівського міськвідділу (з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району). В черговий раз це питання піднімали голова Мукачівської районної держадміністрації і голова районної ради Василь Кубарич та Іван Михайло. Посадовці аргументовано доводили, що після так званого об`єднання міського та районного відділів міліції зменшилась кількість дільничних на місцях, адже у районі проживає близько 102 тисяч громадян, а це 88 населених пунктів та більше 40 сільських рад.

З питанням удосконалення співпраці міліції з міською владою та громадою міста звернувся міський голова м.Мукачева Золтан Лендєл.

Під час зустрічі з представником МВС люди зверталися і з пропозиціями щодо збільшення штатної чисельності працівників міліції, насамперед дільничних. Про часткове фінансування громадських помічників дільничного піднімав питання Іван Желізняк – голова формування при Кольчинській сільській раді.

Також надійшло чимало скарг з приводу необ'єктивності розслідування за кримінальними провадженнями, в тому числі одна колективна заява про крадіжки з помешкань громадян.

Відмітимо, що крім скарг, були громадяни, бажаючі поспілкуватися, знайти справедливість та подякувати правоохоронцю з МВС за можливість особистої зустрічі. Відтак на адресу мукачівських правоохоронців надійшло три офіційні подяки за оперативне розкриття злочинів та активну співпрацю.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ