Ужгородські міліціонери викрили зловмисника,котрий обікрав товариша по чарці

Ужгородські міліціонери викрили зловмисника,котрий обікрав товариша по чарці

06.03.15 11:04 0 622
Пригостивши в барі малознайомого чоловіка, нетверезий ужгородець позбувся грошей в сумі 2600 гривень та закордонного паспорта.

До чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції надійшло звернення від 46-річного мешканця міста про те, що на одному з ринків міста невідома особа викрала його закордонний паспорт та гроші в сумі 2600 гривень.

Працівники патрульної служби спільно з дільничними інспекторами Ужгородського міськвідділу міліції встановили, що до крадіжки причетний 41-річний мешканець міста.

З крадієм потерпілий познайомився у той день на ринку, завели розмову. Далі чоловік пригостив нового приятеля в одному з місцевих барів. І лише повернувшись додому, ужгородець виявив відсутність грошей та паспорта…

Як зізнався сам злодій, думка про крадіжку виникла спонтанно, коли потерпілий, розраховуючись за випивку, дістав з кишені гроші. Обікрасти жертву не склало ніяких труднощів, адже чоловік був «готовий»…

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Крадію загрожує штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, виправні роботи на строк до двох років, арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Слідство триває.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі міліція ...
Наступна новина: Звернення до волинян

КОМЕНТАРІ