На Хмельниччині правоохоронці проводять курси з вогневої та фізичної підготовки для членів громадських формувань

На Хмельниччині правоохоронці проводять курси з вогневої та фізичної підготовки для членів громадських формувань

06.03.15 10:00 0 584
На базі Нетішинського міськвідділу міліції з початку року діють регулярні курси підготовки для громадських помічників з козацького полку.

Уже сьомий рік поспіль щоп'ятниці ,суботи та неділі, а також під час святкових та масових заходів члени громадського формування «Нетішинський козацький полк Хмельниччини» разом із міліціонерами патрулюють вулиці міста, сприяючи профілактиці правопорушень та надаючи практичну допомогу правоохоронцям у боротьбі із вуличною злочинністю. І це дає свої результати: останнім часом кількість вчинення злочинів та правопорушень у громадських місцях Нетішина — мінімальна.

З початку 2015 року керівництво Нетішинського міськвідділу міліції підтримало ініціативу своїх партнерів із громадського формування і запровадило для них регулярні курси комплексної підготовки, які щосуботи проводяться в приміщенні міськвідділу. На прохання самих козаків, найбільше уваги під час таких заходів приділяється вогневій та фізичній підготовці. Адже, як вони самі кажуть, живемо у такий час, що кожної миті може виникнути необхідність стати на захист Батьківщини, тож потрібно бути готовими.

Приємно, що до таких заходів козаки залучають і своїх дітей. Маленькі джури з непідробною цікавістю відвідують заняття з фізичної підготовки та вивчають будівлю зброї.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: На Рівненщині розшукують ...

КОМЕНТАРІ