Хмельниччина: на ремонті дитячого будинку посадові особи «заробили» понад 100 тисяч гривень

Хмельниччина: на ремонті дитячого будинку посадові особи «заробили» понад 100 тисяч гривень

06.03.15 10:56 0 615
Правоохоронці встановили, що підозрювані значно завищили вартість ремонтних робіт опалювальної системи установи.

Працівниками управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Хмельницькій області виявлено та задокументовано факт службового підроблення і розкрадання бюджетних коштів посадовими особами одного із дитячих будинків області.

У 2014 році з бюджету було виділено значні кошти на будівництво тепло генераторної блочної котельні та заміни системи опалення будівлі дитячого будинку. Під час виконання запланованих робіт підозрювані вступили у змову зі службовими особами приватного будівельного підприємства та підробили акти виконаних робіт, в яких завищили їхню вартість та об'єм.

У результаті злочинних дій посадових осіб дитячого будинку Державному бюджету України завдано збитку на суму понад 100 тисяч гривень.

Слідчим відділом Хмельницького міськвідділу міліції по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються обмеженням волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на строк від 3 до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ