В Закарпатській області прикордонник-свободівець Борис Кондратюк повернувся із Донбасу

В Закарпатській області прикордонник-свободівець Борис Кондратюк повернувся із Донбасу

06.03.15 09:50 0 716
5 березня 2015 року свободівець Борис Кондратюк прибув до Львова на лікування. Пів року, з вересня по лютий, націоналіст ніс службу в складі Чопського прикордонного загону на лінії фронту в Донецькій області.

Свободівець розповів про жахливий стан у містечках Донбасу. Зі слів 49-річного захисника, якість життя в Донецькій області і без війни була далекою від загальноукраїнських стандартів: у квартирах донеччан стоять погнилі меблі та вікна, магазинів мало, а місцеві навчальні заклади пустують.

Старший прапорщик Борис Кондратюк наголосив на кадровому складі збройного формування: "У нас в Прикордонній службі неймовірно велика кількість генералів. Відверто кажучи, їхня кількість не виправдана, а якість не зовсім відповідає посаді. Проте ми, прикордонники, справно несемо службу. Зараз ми приїхали на ротацію, однак ще невідомо, чи відправлять знову в зону АТО. Хлопці з мого загону вже навіть скучили за адреналіном".

Прикордонник з позивним "Вепр" разом зі своїм взводом патрулювали буферну зону, погоджену ще у вересні в Мінську. Проте насправді про перемир'я не йдеться, адже були і сутички, зокрема, масивний обстріл опорного пункту, де, на щастя, ніхто не постраждав.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ