Депутати Івано-Франківська,Луцька та Жешува обговорили питання соціальних практик міст

Депутати Івано-Франківська,Луцька та Жешува обговорили питання соціальних практик міст

06.03.15 11:48 0 652
В Івано-Франківську відбулась зустріч депутатів міських рад Івано-Франківська, Луцька та Жешува

В рамках реалізації проекту «Спільна мережа співпраці у сфері культури і соціального захисту з метою розвитку міст польсько-українського прикордоння» до міста прибула делегація представників Луцька і Жешува (Республіка Польща).

5 березня 2015 року депутати міських рад мали змогу спільно обговорити питання співпраці та реалізації спільних проектів.

Секретар Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко привітав гостей з прибуттям до нашого міста, зазначив про важливість співпраці та підтримки громад у сьогоднішній час.

Місто Жешув є найбільш активним містом-партнером Івано-Франківська. Жежув у складі Республіки Польщі належить до Європейської спільноти, а тому його досвід реалізації соціальних проектів є неабияк важливим для Івано-Франківська та Луцька.

Зі свого боку Івано-Франківськ також має ряд напрацьованих практик які є унікальними для України, а тому їх поширення може бути корисним й іншим громадам.

Обранці міст домовились про обов'язкову співпрацю в майбутньому, адже всі три міста є схожими за розмірами та чисельністю населення, проблеми над якими працюють міста у себе вдома є також схожими.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міський голова Микола ...

КОМЕНТАРІ