Закарпатець возив у своїй машині мінометний снаряд

Закарпатець возив у своїй машині мінометний снаряд

06.03.15 11:10 0 605
Мінометний снаряд в салоні автомобіля, що належить жителю одного з сіл Перечинського району, виявили місцеві правоохоронці. На місці знахідки було виставлено міліцейську охорону. Саму міну знешкоджували працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Вранці дев'ятикласник з одного з сіл Перечинського району розповів «своєму» дільничному лейтенанту міліції Євгену Грабу про те, що він знайшов у лісі «бомбу». Хлопець сказав, що разом із батьком вони вирішили здати знахідку правоохоронцям, і з цією метою батько загрузив її до свого автомобіля…

Дільничний Граб миттєво відреагував на дане повідомлення, Переконавшись, що в машині дійсно знаходиться міна, дільничний вжив необхідних заходів з охорони місця події до приїзду слідчо-оперативної групи райвідділу міліції.

Після прибуття підрозділу МНС було встановлено, що небезпечна знахідка є мінометним снарядом довжиною близько 45 см., діаметром понад 110 мм. з металевими перами.

На щастя, необдуманий вчинок перечинця не спричинив негативних наслідків, міну вдалося успішно вивезти й знешкодити. Водночас правоохоронці вкотре застерігають громадян: будьте особливо обережними при виявленні вибухонебезпечних предметів. Не чіпайте їх руками, а відразу ж повідомте на 102.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Державтоінспекція ...
Наступна новина: Вінничина: «Шевченко завжди ...

КОМЕНТАРІ