Приємні бонуси за інтернет-покупки отримують рівняни завдяки ПриватБанку

Приємні бонуси за інтернет-покупки отримують рівняни завдяки ПриватБанку

06.03.15 10:04 0 874
Приємні новини для клієнтів спеціального «Магазину» інтернет-покупок, що працює у відділенні ПриватБанку за адресою м.Рівне, вул.Київська, 21 ТЦ “Політон”. Для клієнтів, які здіснили інтернет-покупку скориставшись сервісами та допомогою фахівців банку, є можливість прийняти участь у акції “Купуй на 500 - отримуй 50“. Тепер купуючи товари у «Магазині» банку, кожен клієнт отримає 50 грн бонусів на свій бонусний рахунок, сплативши покупку від 500 грн.

Спеціалізований «Магазин» інтернет-покупок ПриватБанку має ряд переваг, враховуючи які, клієнти звертаються саме до нього. Спеціалісти магазину надають фахові консультації та пропонують широкий вибір найцікавіших пропозицій інтернет-магазинів. Кожен клієнт отримує приємні бонуси за покупки. Багатьом клієнтам до вподоби можливість придбати товар у кредит за допомогою сервісу “Оплата частинами” (безвідсотковий кредит), кредитної картки “Універсальна” або розстрочки на картку. ПриватБанк гарантує повернення або обмін товару, що придбаний на рекомендованих сайтах-партнерах, у т.ч. на іноземних.

“Спеціалісти «Магазину» допоможуть клієнтам обрати найвигіднішу пропозицію у інтернет-магазинах як України, так і усього світу, - розповідає Ольга Загребельна, керівник напрямку “Оплата частинами” Північно-Західного РУ ПриватБанку. - Найважливіше - «Магазин» пропонує перевірений перелік сайтів-партнерів та забезпечує повний супровід клієнтів від замовлення до отримання товару. Крім того, клієнти мають можливіть здіснити оплату покупки частинами та приймати участь у численних акціях і спеціальних пропозиціях”.

З метою унеможливлення шахрайських дій з картковими рахунками клієнта, спеціалісти «Магазину» допоможуть відкрити інтернет-картку в Приват24, яка відкривається миттєво та безкоштовно. Поповнювати таку карту, встановлювати чи змінювати ліміти можна безпосередньо перед покупкою. Користуючись інтернет-картою, клієнти ПриватБанку не вводять дані своєї банківської карти на сайтах інтернет-магазинів, тим самим убезпечуючи її від шахраїв.

Партнери «Магазини» пропонують більш вигідні умови для інтернет-покупок. Спеціально для клієнтів “Магазину” було створено службу підтримки за телефоном +380927353202. Зателефонувавши за цим номером, клієнти отримають онлайн-консультацію щодо покупок у вітчизняних та закордонних інтернет-магазинах.

Перший у Рівненській області спеціалізований магазин інтернет-покупок уже другий місяць успішно працює у Рівному за адресою: вул.Київська, 21 ТЦ “Політон”. Незабаром «Магазин» буде відкрито в кожному відділенні ПриватБанку.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Працівники ...

КОМЕНТАРІ