Велич України – безсмертне слово Кобзаря (+фото)

Велич України – безсмертне слово Кобзаря (+фото)

07.03.15 11:17 0 735
Вінничани вшановували пам'ять Великого Кобзаря. З нагоди 201-ої річниці з дня народження Тараса Шевченка біля пам'ятника геніальному пророку українського народу, у центрі міста Вінниця, зібралися керівники області та міста, зокрема голова облдержадміністрації Валерій Коровій, в.о міського голови, секретар міської ради Сергій Моргунов, представники громадських організацій, студентська та учнівська молодь, громадськість.

До підніжжя скульптурної композиції Тарасу Шевченку, що на знаходиться на Музейній площі вдячні нащадки поклали живі квіти. Тут біля пам'ятника вічно молодого світоча національної культури згадали майстра українського слова читанням його поезії.

В рамках відзначення 201-річниці від Дня народження Тараса Шевченка, відповідно до розпорядження голови Вінницької обласної адміністрації за особистий внесок у збереження і розвиток української мови, вивчення і популяризацію творчості Великого Кобзаря Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної Ради нагороджено цілу плеяду знаних представників творчої інтелігенції та громадських діячів Вінниччини .























































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери викрили ...
Наступна новина: Порошенко представив голову ...

КОМЕНТАРІ