Прокуратуру Волині очолив Дмитро Чепіжак

Прокуратуру Волині очолив Дмитро Чепіжак

07.03.15 09:45 0 816
Заступник Генерального прокурора України Давід Сакварелідзе представив колективу прокуратури Волині новопризначеного керівника – старшого радника юстиції Дмитра Чепіжака.

У заході взяли участь голова Волинської обласної ради Валентин Вітер, заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Сергій Кудрявцев та керівники правоохоронних та судових органів регіону.

Під час представлення Давід Сакварелідзе наголосив, що оновлена українська прокуратура буде базуватися на професійних кадрах й безкомпромісній боротьбі з корупцією. Окрім того, заступник Генерального прокурора України зауважив, що нагальною вимогою українського суспільства є реформування правоохоронних органів, насамперед, прокуратури. Докорінні зміни у структурі та роботі прокуратури будуть запорукою того, що Україна стане насправді європейською державою. Але для цього необхідна відповідальна та копітка робота, направлена на забезпечення законності та правопорядку й додержання конституційних прав громадян.

У свою чергу Дмитро Чепіжак подякував керівництву Генеральної прокуратури за довіру та запевнив, що усвідомлює всю відповідальність, покладену на нього у нелегкий для країни час, й докладатиме максимальних зусиль до протидії корупції та забезпечення законності на території області, а від підлеглих вимагатиме чесного виконання професійних обов’язків.

Додатково:

Дмитро Чепіжак народився 1980 року у місті Калинівка Вінницької області. Вищу юридичну освіту здобув у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого у Харкові. В органах прокуратури України працює з 2003 року. До призначення на посаду прокурора Волинської області обіймав посаду заступника прокурора Миколаївської області.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ