Волинські лісівники спільно з активістами ВО "Свобода" надали чергову допомогу батальйону спецпризначення "Січ"

Волинські лісівники спільно з активістами ВО "Свобода" надали чергову допомогу батальйону спецпризначення "Січ"

07.03.15 09:58 0 726
Працівники Волинського управління лісового та лісомисливського господарства зібрали та надали чергову допомогу військовослужбовцям, які перебувають на фронті. Так, лісівники забезпечили необхідною деревиною бійців батальйону спеціяльного призначення "Січ", що дислокується в місті Слов'янську.

Спільними зусиллями волинські лісівники зібрали для потреб бійців батальйону спеціяльного призначення "Січ" 32,4 кубометри деревини. Зі слів начальника обласного управління лісового та мисливського господарства свободівця Василя Мазурика, це не тільки дрова, але й ліс для зведення бліндажів. Прийняв вантаж командир роти "Лютий".

Доставку деревини на місце дислокації батальйону "Січ" забезпечували за підтримки Волинського обласного комітету гуманітарного забезпечення війська, створеного з ініціативи ВО "Свобода" в липні 2014 року. За інформацією голови комітету свободівця Сергія Коби, потреба в доставці військовослужбовцям транспорту, амуніції, харчів або ж деревини виникає доволі часто, комітет уже не вперше надає подібну допомогу. Загалом же за час свого існування комітет надав допомоги війську на суму понад 5 млн грн.

Постійну допомогу українському війську надають і працівники Волинського управління лісового та мисливського господарства. Як наголосив Василь Мазурик, уже в цьому році волинські лісівники надали військовослужбовцям допомогу спорядженням та автомобільною технікою. Окрім того, вони надали українським воякам благодійної допомоги на загальну суму понад 2,8 млн грн. Також лісівники забезпечили дровами 2373 сім'ї учасників АТО.

Загалом на заходи з забезпечення оборони держави волинські лісівники перерахували 612 тис. грн, половина з яких добровільні пожертви працівників. Окрім того, закупили кевларових касок, бронежилетів і засобів гігієни на суму близько 138 тис. грн. Для потреб оборони державні лісогосподарські підприємства надали також 13 легкових автомобілів та 7 вантажівок.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівники Вінниччини ...
Наступна новина: У Тернополі проведуть ряд ...

КОМЕНТАРІ