Чернівецька область: виникло 3 пожежі

Чернівецька область: виникло 3 пожежі

07.03.15 09:41 0 736
Протягом минулої доби у Чернівецькій області сталося 3 пожежі, у 2 випадках було зафіксовано загорання сухої трави в обласному центрі. Так, по вул. О. Вільшини горіла трава на площі 1,5 га. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 3, які були направлені за місцем виклику, ліквідував пожежу. Ще одне загорання сухої трави в Чернівцях сталося по вул. Краматорській. Загальна площа пожежі склала 1 га. Рятувальники ДПРЧ № 1 ліквідували пожежу, не допустивши подальшого поширення вогню. На пожежах ніхто не постраждав.

У селі Недобоївці Хотинського району горів трактор місцевого мешканця. Так як площа пожежі була незначною, місцевим мешканцям вдалося ліквідувати пожежу з допомогою підручних засобів. Постраждалих немає.

Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до громадян: пам’ятайте, що для виникнення пожеж, пов’язаних із загоранням сухої трави, достатньо необережно кинутого недопалку чи сірника або необережного поводження з вогнем при розведенні багаття. А це може призвести до непоправних наслідків: знищення будівель, матеріальних цінностей та травмування чи загибелі людей. Тому слід дотримуватися правил безпеки:

- будьте вкрай обережні у поводженні з відкритим вогнем;

- не залишайте без нагляду розпалене багаття;

- не розпалюйте багаття біля будинків та садиб;

- не спалюйте суху траву;

Пам’ятайте, що простіше запобігти пожежі, ніж потім її ліквідувати!

Управління ДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ