Посиденьки у гостях закінчились для буковинця кримінальним провадженням

Посиденьки у гостях закінчились для буковинця кримінальним провадженням

07.03.15 08:49 0 627
Кіцманські міліціонери завдяки «Візиту» знайшли зловмисника, котрий із кредитної картки чоловіка викрав 4 тисячі гривень.

До місцевих дільничних інспекторів міліції звернувся 41-річний мешканець села Мамаївці, котрий повідомив, що з його кредитної картки викрали гроші. Працівники Кіцманського райвідділу одразу розпочали пошуки зловмисника. Міліціонери опитали потерпілого, котрий і розповів про спільні посиденьки із нечистим на руку товаришем. Отримана інформація допомогла правоохоронцям викрити зловмисника. Ним виявився 60-річний односельчанин потерпілого.

Як з'ясувалось, зловмисник прийшов до чоловіка в гості, щоб хильнути горілочки. Добре випивши, господар пішов трохи відпочити, а крадій залишився в кімнаті сам та почав нишпорити в будинку потерпілого. В одній із них він побачив на столі банківську картку разом із написаним на папірці пін-кодом. Не гаючи часу, зловмисник вхопив кредитку, у найближчому банкоматі зняв 4 тисячі гривень. Потім повернув «позичену» картку до будинку чоловіка та втік.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Двом вінницьким ...

КОМЕНТАРІ