Чернівецькі правоохоронці вилучили у буковинця вдома зброю та наркотики

Чернівецькі правоохоронці вилучили у буковинця вдома зброю та наркотики

07.03.15 10:33 0 713
Мешканець обласного центру зберігав у будинку пістолет, обріз мисливської рушниці, набої та марихуану. Зброю і наркотики правоохоронці вилучили та направили для проведення експертизи.

Співробітники УМВС України в Чернівецькій області спільно із працівниками служби безпеки в області під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні 32-річного мешканця міста Чернівці виявили пістолет системи «Наган», обріз мисливської рушниці з невстановленим маркуванням та 23 набої. Крім цього, правоохоронці знайшли у будинку чоловіка понад 50 грам подрібненого наркозілля.

Виявлену зброю, набої та наркотики направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області для проведення експертизи.

Відомості про дану подію внесенні до Єдиного обліку за попередньою кваліфікацією ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині у аварії ...
Наступна новина: 10 березня у Луцьку ...

КОМЕНТАРІ