10-11.03 - у Житомирській області – в 4-х районах області відбудуться громадські акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

10-11.03 - у Житомирській області – в 4-х районах області відбудуться громадські акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

07.03.15 08:33 0 564
10 березня о 10:00 на території Баранівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2 (м. Баранівка) та Романівської гімназії (смт Романів) відбудеться громадська акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

До проведення заходів залучено представників органів влади та засобів масової інформації. У рамках акцій планується провести конкурси, вікторини з присутніми, демонстрацію техніки та спорядження підрозділів ДСНС, ліквідацію умовної пожежі, нагородження переможців у конкурсах, виступ шкільних команд ДЮП та розповсюдження сувенірної продукції з символікою ДСНС України тощо.

Подібні заходи 11 березня рятувальники також проводитимуть о 10:30 на території 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Брусилів та о 13:30 на території Малинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №4 (м. Малин).

Запрошуємо усіх бажаючих!

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Капітан Олеся Семак: ...
Наступна новина: На Тернопільщині вшанували ...

КОМЕНТАРІ