На Тернопіллі рятувальники зустріли вихованців Дружківської школи-інтернату

На Тернопіллі рятувальники зустріли вихованців Дружківської школи-інтернату

07.03.15 11:09 0 809
5 березня до Тернополя з Донеччини у супроводі 7-х опікунів прибули 30 вихованців Дружківської школи-інтернату для дітей з особливими потребами.

На залізничному вокзалі обласного центру їх зустріли рятувальники, фахівці психологічної служби Управління ДСНС України у Тернопільській області та представники міжвідомчого координаційного штабу з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції та тимчасово окупованої території.

Рятувальники забезпечили вимушених переселенців транспортом та у супроводі Служби безпеки дорожнього руху Управління ДСНС та співробітників ДАІ допомогли дістатися до місця призначення – Петриківського обласного комунального дитячого будинку-інтернату.

Усіх новоприбулих гостинно зустріли, поселили на новому місці, де для них створені належні умови проживання. Тут вони перебуватимуть під наглядом вихователів та лікарів, під опікою держави.

Вихователі, які супроводжувати дітей, подякували усім, хто брав участь в евакуації вихованців інтернату, а також переймався проблемами їх подальшого розміщення. Зокрема вони висловили щиру вдячність працівникам Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Тернопільщина готова допомогти та підтримати всіх, хто приїздить на її територію в пошуках мирного і спокійного життя. Тож якщо виникає потреба, люди, що прибувають зі східних та південно-східних областей України, завжди можуть отримати всю необхідну допомогу, зателефонувавши за цілодобовими безкоштовним номером «101».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку запровадження ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ