За навмисне вбивство знайомого 58-річна тернополянка проведе у в'язниці 7 років

За навмисне вбивство знайомого 58-річна тернополянка проведе у в'язниці 7 років

07.03.15 08:03 0 642
Під час розпивання алкоголю жінка нанесла кілька смертельних ударів по голові 33-річному чоловікові. Потім разом зі знайомим тіло вивезли та викинули поблизу залізничної колії. Кривава подія сталася у січні минулого року.

Під час досудового розслідування було встановлено, що у гості до підсудної завітав знайомий. Вони разом вирішили розпити пляшку оковитої. Під час спільних посиденьок між господинею та гостем зав'язалася суперечка. Свою правоту жінка вирішила довести силою. Схопила дерев'яний макогін та нанесла декілька ударів по голові знайомому. Від отриманих травм чоловік помер.

Зрозумівши, що накоїла, тернополянка намагалася приховати сліди злочину. За допомогою звернулася до знайомого. Разом із ним вони вивезли тіло загиблого на санках та скинули в канал водовідведення поблизу залізничного полотна.

Та уникнути покарання за вчинення важкого злочину тернополянці та її спільникові не вдалося. Їх затримали працівники міліції.

Вироком Тернопільського міськрайонного суду жінку засуджено до 7 років позбавлення волі. Її спільника, винного у приховуванні злочину, засуджено до трьох років позбавлення волі та звільнено від відбування покарання з випробувальним терміном на два роки.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ