Міжнародний жіночий правозахисний центр “Ла Страда-Україна”

Міжнародний жіночий правозахисний центр “Ла Страда-Україна”

07.03.15 10:11 0 621
Міжнародний жіночий правозахисний центр “Ла Страда-Україна” з 1997 року працює в напрямі запобігання торгівлі людьми, особливо жінками та дітьми, ліквідації всіх форм дискримінації та насильства у суспільстві, сприяння дотриманню прав людини, гендерної рівності та захисту прав дітей.

Центр „Ла Страда-Україна” є членом Координаційної ради по запобіганню торгівлі жінками при Уповноваженому ВР з прав людини, Експертної робочої групи при Міжвідомчій координаційній раді по запобіганню торгівлі людьми, Громадської ради при МВС України з питань забезпечення прав людини.

Протягом 2014 року на Національну дитячу «гарячу» лінію надійшло 27073 дзвінків, що на 8498 або 31,3% дзвінків більше ніж у 2013 році. На збільшення кількості дзвінків впливало декілька факторів. По-перше – це, звичайно, збільшення часів та днів роботи «гарячої» лінії. По-друге – вплив соціально політичної ситуації в Україні на емоційний стан дітей, бажання підлітків зрозуміти вплив шніх подій на майбутнє.

На Національну «гарячу» лінію з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації протягом 2014 року надійшло 7725 дзвінків, що на 689 (8,9%) дзвінків більше ніж у 2013 році.

Новою категорією дзвінків на Національну «гарячу» лінію у 2014 році стали дзвінки від внутрішньо переміщених осіб та мешканців Донецької та Луганської областей. Так у 2014 році на Національні «гарячі» лінії надійшло майже 6 тисяч дзвінків від внутрішньо переміщених осіб або осіб, які планували виїхати на безпечну територію України та щодо їх підтримки.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ