На Хмельниччині рятувальники роз’яснили священнослужителям правила безпеки життєдіяльності

На Хмельниччині рятувальники роз’яснили священнослужителям правила безпеки життєдіяльності

07.03.15 09:49 0 619
5 березня працівники ГУ ДСНС України у Хмельницькій області взяли участь у щорічному єпархіальному з‘їзді священнослужителів Хмельницької єпархії Української православної церкви Київського патріархату.

Під час наради рятувальники довели священнослужителям стан із пожежами, що сталися на території області та нагадали основні правила пожежної безпеки у культових спорудах під час проведення богослужінь. Також було піднято питання щодо покращення стану пожежної безпеки у культових спорудах на території Хмельницької області, так як всі споруди мають велику архітектурну, історичну, духовну та культурну цінність для держави і є місцями масового скупчення людей.

Особливу увагу настоятелів храмів було акцентовано щодо доведення до прихожан правил пожежної безпеки під час проведення церковних служінь та проповідей.

На завершення працівники ДСНС наголосили, що лише спільними зусиллями духовенства та рятувальників можна донести до населення важливість і необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, тим самим попередити можливість трагедії.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Іван Бабійчук: ...

КОМЕНТАРІ