Тепер бійцям АТО та їх родинам можна подарувати сертифікат у магазин чи кав’ярню

Тепер бійцям АТО та їх родинам можна подарувати сертифікат у магазин чи кав’ярню

07.03.15 10:57 0 593
У рамках проекту луцьких волонтерів «Меценати для солдатів» бійцям або родинам військових тепер можна подарувати сертифікат чи картку постійного клієнта у магазини або кав'ярні.

Про це йдеться у сюжеті програми перших західноукраїнських новин «Огляд дня» телеканалу ZIK (щобудня о 21:00).

Квиток на кіносеанс, похід у перукарню чи басейн, консультація психолога або безплатна піца – усе це пропонують бійцям волонтери. Ініціатори проекту не хочуть мати справи з грошима, тому активно шукають небайдужих лучан, які зможуть подарувати їх бійцям.

«Ми хочемо бути таким сполучним містком між меценатами і бійцями. Зараз прийде перша хвиля демобілізованих і ми дуже боїмося, щоб не повторилося афганського синдрому, коли держава їх кинула напризволяще, і через це багато людей не знайшли себе», – зазначає волонтер, ініціатор проекту «Меценати для солдата» Руслан Теліпський.

«Я і мої колеги безкоштовно обстежуємо воїнів АТО. Це – не знижки. Безкоштовно робимо те, що можемо зробити з мінімальними затратами. Консультує безкоштовно уролог, ендокринолог, андролог. Не раз ми їм говоримо – все безкоштовно, бо це ми вам повинні дякувати», – зазначає лікар, власниця медцентру Іванна Цюх.

Відтак, вже бійці можуть скористатися більш як сотнею різних послуг. Тим часом, волонтери й далі закликають підприємців долучатися до благодійного соціального проекту.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фахівці Луцької ОДПІ ...
Наступна новина: На Тернопіллі нехтування ...

КОМЕНТАРІ