У Берегові особистий прийом громадян провів представник МВС України

У Берегові особистий прийом громадян провів представник МВС України

07.03.15 08:02 0 652
Учора в адмінбудівлі Берегівського райвідділу міліції особистий прийом громадян провів представник комісії МВС, головний оперуповноважений інспектор Департаменту державної служби боротьби з економічними злочинами МВС України Олександр Бородавко.

Поспілкуватися з київським гостем виявило бажання 14 громадян. Спілкування тривало понад чотири години. Олександр Миколайович вислухав кожного відвідувача, надавши їм правову консультацію.

На прийом завітали три депутати Берегівської міської ради. Зокрема, Галина Ковач звернулася з проханням переглянути та вивчити прийняті працівниками райвідділу рішення щодо незаконних волонтерських дій окремих осіб.

Побував на прийомі і голова ветеранської організації Берегівського райвідділу міліції Іван Паук. Він підняв питання щодо покращення фінансового забезпечення пенсіонерів ОВС та діючих працівників, відновлення пільг і продовольчих пайків. Також наголосив на повній взаємодії між брегівськими правоохоронцями та ветеранською організацією.

На питанні про часткове фінансування громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону наголосив голова формування села Мужієво Олександр Надь.

Представник ромського населення Берегівщини Йосип Сабов попросив представника МВС про надання правової оцінки щодо незаконного, на його думку, отримання окремими багатодітними сім'ями грошей для соцзабезпечення.

Серед бажаючих поспілкуватися та отримати правову консультацію від представника МВС, висловити свою думку щодо роботи брегівської міліції були представники різних установ та організацій Берегівщини. Зокрема, учбово-спортивної бази «Закарпаття», районного управління соціального захисту, мисливського колективу с.Мужієво, райвійськкомату, дитячого притулку, школи-інтернату, депутат Варівської сільської ради, приватний підприємець.

А за оперативне розкриття злочинів та активну співпрацю на адресу берегівських правоохоронців надійшло 11 офіційних подяк.

На завершення нагодою поспілкуватися з працівником МВС скористалися і представники місцевої преси, зокрема головний редактор газети «Берегово» Микола Горват. Він наголосив на позитивній взаємодії Берегівського райвідділу міліції із засобами масової інформації.

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У райцентрі Житомирщини ...
Наступна новина: За навмисне вбивство ...

КОМЕНТАРІ