В Ужгороді відбулася презентація книги Ганса фон Даха "Тотальний опір. Інструкція з ведення малої війни для кожного"

В Ужгороді відбулася презентація книги Ганса фон Даха "Тотальний опір. Інструкція з ведення малої війни для кожного"

07.03.15 09:04 0 815
5 березня 2015 року в Ужгороді у головному корпусі УжНУ та в приміщенні Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Потушняка відбулись презентації книги Ганса фон Даха "Тотальний опір. Інструкція з ведення малої війни для кожного".

Заходи відбулися за участі засновника видавництва "Астролябія", наукового редактора українського видання "Тотального опору" Олега Фешовця.

Легендарна книга швейцарського воєнного експерта майора Ганса дон Даха є посібником з ведення малої війни. Автор розкриває стратегії та техніку ведення переможного бою, у якому сили супротивника значно переважають.

На презентації також виступив голова Закарпатської "Свободи" Едуард Леонов, який впевнений у необхідності вміти весті малу війну, адже націоналіст сам є вихідцем з Криму і нині не може відвідувати свою батьківщину. "Ті кримські військові, які зрадили Україну та прийняли російське громадянство, нині у паспорті мають штамп "склонен к измене", служать десь під Північним полюсом, а про свої "одеські квартирки" уже можуть забути!" – прокоментував свободівець.

Співорганізатором презентації стала молодіжна спортивно-патріотична організація "Сокіл", активісти якої вирішили взяти книгу собі за методичний посібник. Голова Закарпатського "Соколу" Томаш Лелекач, користуючись нагодою, запросив молодь на всеукраїнський вишкільний табір "Карпатська Україна", що відбудеться у с. Стеблівка з 12 по 15 березня. "Пересічні люди ніколи не розуміли, чому ми готуємось до війни, адже державу треба будувати політичними методами. Вони були праві, але лише в одному, що ми на війну дивились крізь призму наших попередників, зокрема ОУН-УПА, для яких метою була побудова Української держави, зараз же мета – не втратити її. Мусимо розуміти, що б'ють слабких, а перед сильними схиляють голову", – зазначив націоналіст.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові дітей протягом ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ