У Львові міліція спільно з громадянами викрила провізорів,котрі продавали наркотичні та психотропні засоби

У Львові міліція спільно з громадянами викрила провізорів,котрі продавали наркотичні та психотропні засоби

07.03.15 08:35 0 644
Під час санкціонованих обшуків у двох львівських аптеках, 5 березня, працівники міліції вилучили понад 5,5 тисяч таблеток, до складу яких входять наркотичні речовини, а також велику кількість порожніх упаковок та блістерів від них.

До Шевченківського райвідділу міліції наприкінці січня надійшла інформація від львів'янина та журналіста однієї з телерадіокомпаній Львова. Громадяни повідомили, що в аптеці на вулиці Грінченка можна придбати наркотичні та психотропні засоби без рецептів. Крім того заявники повідомили, що провізори дозволяють наркозалежним вживати придбані препарати у приміщенні аптеки і навіть дають запити їх водою.

Тим часом оперативники Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області від громадян отримали інформацію про зловживання провізорів аптеки, розташованої по вулиці Мельника.

Правоохоронці задокументували протиправні дії працівників обох аптек та звернулися до суду по ухвалу на проведення санкціонованих обшуків.

Під час обшуків у двох аптеках правоохоронці виявили та вилучили 5650 таблеток, до складу яких входять наркотичні речовини, а також велику кількість порожніх упаковок та блістерів від них.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 320 (Порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів) та ч.1 ст. 321 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання за подібні злочини передбачене у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ