Бійці зведеного загону працівників ОВС Львівщини вирушили у зону проведення АТО

Бійці зведеного загону працівників ОВС Львівщини вирушили у зону проведення АТО

07.03.15 13:50 0 870
6 березня, у порядку ротації на схід України відправились 63 бійця зведеного загону працівників ОВС Львівщини. У зоні проведення АТО вони замінять своїх товаришів, котрі невдовзі повернуться до Львова на відпочинок.

Бійців проводжали начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія, його заступники полковник міліції Руслан Домніцак та полковник міліції Сергій Зюбаненко, начальник Управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Андрій Гребенюк, рідні, близькі та друзі.

«Це не перша ваша ротація. Ви всі вже досвідчені бійці і репутація львівських правоохоронців на сході України дуже хороша. Тому несіть службу гідно, пам'ятайте про присягу і, головне, повертайтесь додому живими та здоровими», - сказав на прощання бійцям Дмитро Загарія.

До складу зведеного загону увійшли працівники усіх служб та підрозділів ОВС Львівщини.

«Це працівники райвідділів міліції, дільничні інспектори, працівники спецпідрозділів та інші. Цього разу бійці везуть з собою польову кухню, матимуть можливість готувати собі гарячу їжу», - розповів Андрій Гребенюк.

У зоні проведення АТО правоохоронці виконуватимуть завдання по охороні громадського порядку, об'єктів життєзабезпечення населених пунктів, несуть службу на блокпостах та виконують інші завдання командування.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: АТО в обличчях: Сестра ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ