У Львівській області свободівці Жовківщини передали бійцям АТО п'ять реанімобілів та два позашляховики

У Львівській області свободівці Жовківщини передали бійцям АТО п'ять реанімобілів та два позашляховики

07.03.15 11:13 0 795
Свободівці Жовківщини 5 березня 2015 року передали бійцям АТО п'ять реанімобілів та два позашляховики. На центральній площі міста їх освятив єпископ Михаїл. У заході взяли участь активісти Жовківської самооборони та їхній сотник Михайло Дмитрів, бійці батальйону "Львів" Павло та Олекса Дмитріви, екс-голова райдержадміністрації Богдан Юрдига, представники Львівського військового госпіталю, священнослужителі та громадськість міста.

Чотири сучасних реанімобілі 2006–2008 років випуску придбала особа, яка тривалий час проживала в Донецьку та вела там бізнес, а пізніше виїхала в Англію. Організацією доставки автомобілів в Україну опікувався заступник голови самооборони ім. Дмитра Пелипа Віктор Пехник.

Також один реанімобіль придбано силами Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ.

Ще два позашляховики "Міцубісі Паджеро" для українських військовослужбовців придбав сотник самооборони ім. Дмитра Пелипа свободівець Михайло Дмитрів.

"Нерідко під час волонтерської діяльності, коли справа здається нездійсненною, з'являються люди, які допомагають її завершити. Завдячуючи усім небайдужим, на схід України з Жовківського району було відправлено десятки автомобілів, тонни продукції та різноманітні спецзасоби для бійців", – зазначив Михайло Дмитрів.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ