Правоохоронці Львівщини встановили особу зловмисника,котрий підозрюється у скоєнні двох грабежів

Правоохоронці Львівщини встановили особу зловмисника,котрий підозрюється у скоєнні двох грабежів

07.03.15 09:40 0 610
Згідно статті 186 Кримінального кодексу України, підозрюваному загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

До Жовківського райвідділу міліції, 3 березня, звернулася 27-річна мешканка міста Новий Розділ, котра повідомила, що коли вона знаходилася на одній з вулиць міста Рава-Руська, до неї підійшов невідомий чоловік та забрав її мобільний телефон. Сума завданих збитків становить 1500 гривень

Крім того, до працівників міліції у той день надійшло ще одне повідомлення подібного змісту. Звернулася працівник одного з продуктових магазинів міста Рава-Руська. Жінка повідомила про те, що в магазин забіг невідомий чоловік та викрав з каси 2 тисячі гривень.

Проведеними слідчо-оперативними заходами, 5 березня, правоохоронці встановили особу грабіжника, котрий причетний до скоєння двох грабежів. Ним виявився 30-річний мешканець Сокальського району, котрий ніде не працює.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Досудове розслідування триває.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині громадські ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ