Зброю,набої та тротил вилучили правоохоронці у мешканців Тернопільщини

Зброю,набої та тротил вилучили правоохоронці у мешканців Тернопільщини

08.03.15 10:10 0 746
Набої до різної зброї та тротил вилучили правоохоронці Бучацького райвідділу міліції у мешканця села Возилів.

В ході проведення операції “Зброя та вибухівка” під час санкціонованого обшуку у господарстві чоловіка виявили шість предметів, схожих на набої калібру 4,5 мм, дванадцять до карабіну, один до пістолета та сім набоїв до мисливської гладкоствольної зброї.

Окрім цього вилучили міліціонери і однолітрову ємність, частково наповнену темно-сірою речовиною, схожою на порох та поліетиленовий пакет вагою у сто грам з жовтою сумішшю, яка нагадує тротил.

Вилучені речі належать мешканцю Бучацького району. Небезпечні предмети направили на балістичну, судово-хімічну та вибухо-технічну експертизи.

Ще один обшук господарства, відповідно до рішення районного суду, провели правоохоронці Підгаєччини. У мешканця села Мозолівка вони виявили та вилучили два предмети, схожих на пістолети невстановленого зразка та холодну зброю – ніж. Небезпечну знахідку міліціонери направили в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр на експертизу.

Події внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 263 частина 1 Кримінального кодексу України – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДТП на Волині: тілесні ...
Наступна новина: У Житомирі патрульні ...

КОМЕНТАРІ