Голова обласної ради Василь Хомінець привітав номінантів «Герої спортивного року Тернопільщини – 2014»

Голова обласної ради Василь Хомінець привітав номінантів «Герої спортивного року Тернопільщини – 2014»

08.03.15 11:48 0 902
Очільник облради Василь Хомінець, член виконкому обласного відділення НОК, член колегії Міністерства молоді і спорту, взяв участь у заході. Він відбувався у приміщенні Вченої Ради ТНЕУ спільно із засіданням департаменту сім'ї, молоді та спорту Тернопільської ОДА та Тернопільського обласного відділення НОК України з нагоди відзначення номінантів «Герої спортивного року Тернопільщини – 2014».

«Своєю силою волі, наполегливістю, мужністю та талантом ви прославляєте не лише рідне Тернопілля, а й усю Україну, піднімаєте значимість нашої держави, поліпшуєте імідж,- зазначив Василь Хомінець. – У нинішній ситуації це надзвичайно важливо. Ваш вклад у становлення демократичної, новітньої, соборної України неоціненний. Своїми перемогами ви вносите лепту у становлення миру на нашій землі. Низький уклін та велика дяка вам за це. Спорт – це мир. І обласна рада це розуміє, прийнявши програми розвитку олімпійського спорту, футболу як найбільш масового виду спорту, водних видів спорту».

Навстоячки під оплески учасники зібрання вітали родини спортсменів, які загинули у зоні проведення АТО. Це вихованці клубу “Характерник”, які відділи своє життя за незалежність та цілісність України - майстер спорту України, володар Кубку України з фрі-файту Роман Ільяшенко, кандидат у майстри спорту України Орест Квач та Андрій Юркевич (посмертно). Нагороди отримали родичі загиблих спортсменів.

Заслужену нагороду “Спортивний Герой” отримали також Валерій Чоботарь (голова правління обласного осередку фрі-файту) та Микола Гринчук (майстер спорту з фрі-файту (2013), володар Кубка України).

Загалом було нагороджено близько 100 спортсменів, тренерів, спортивних колективів та керівників спортивних товариств, спортивних шкіл Тернопільщини.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: На Вінничині близько ...
Наступна новина: В Луцьку багатодітні сім’ї ...

КОМЕНТАРІ