В Закарпатській області для пошуку туриста,який зник в горах ще 2 березня залучили вертоліт

В Закарпатській області для пошуку туриста,який зник в горах ще 2 березня залучили вертоліт

08.03.15 10:41 0 728
Шосту добу у горах Рахівського району на Закарпатті шукають 29-річного громадянина Чеської Республіки, який в складі групи з шести людей заблукав іще 2 березня. Нагадаємо, що п’ятеро туристів рятувальники знайшли ще 3 березня. Наразі сили бійців ДСНС зосереджені на пошуку 29-річного чоловіка, якого востаннє бачили між горами Велика Близниця та Мала Близниця.

7 березня з метою повітряного пошуку було прийнято рішення про залучення вертольоту МІ-8 Спеціального авіаційного загону Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту. Обліт здійснював особисто начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей. На жаль, пошукові роботи відповідного результату не дали.

На даний момент, у пошуках беруть участь як представники Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, так і громадські рятувальники – усього 18 чоловік і 6 одиниць техніки.

Пошукові роботи тривають і знаходяться під особистим контролем начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослава Щербея.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ