Закарпаття: чарівні дільничні інспектори міліції працюють на Перечинщині

Закарпаття: чарівні дільничні інспектори міліції працюють на Перечинщині

08.03.15 10:03 0 767
Про жіночу половину сектору дільничних інспекторів міліції Перечинського райвідділу його начальник майор міліції Віталій Левинець розповідає охоче. Каже, у його підрозділі на працює сім представниць прекрасної статі.

Менше року очолює посаду дільничного інспектора лейтенант міліції Оксана Сенич. Влітку 2014 року, після закінчення відповідних курсів, приступила до виконання свої службових обов'язків. Довірили молодій працівниці територію села Ворочево та міста Перечина. Хвацько взялася молода працівниця до роботи, слухняна, має бажання вчитися, тому начальник сектору Віталій Левинець впевнений, що в майбутньому лейтенант міліції стане професіоналом своєї справи.

Народилася Оксана Василівна на Великоберезнянщині, у селі Загорб, тут і проживає. Щоранку молода дільнична автобусами, маршрутними таксі добирається до роботи в місто Перечин, долаючи близько півсотні кілометрів шляху. Дівчина каже, що не важко, адже збулася її мрія, вона - міліціонер. Про це вона мріяла ще з дитинства, коли бачила вдома свого батька у міліцейській формі. Батько, Василь Сенич, пенсіонер ОВС, майор у відставці, підтримав дочку у виборі професії. І тепер Оксана на рівні з чоловіками несе службу: заступає на добу у складі слідчо-оперативної групи, виявляє адміністративні правопорушення, проводить роботу з підобліковим елементом.

Із 19 років служби в органах внутрішніх справ уже три з них працює старшим дільничним інспектором міліції у секторі ДІМ Перечинського райвідділу Олександра Василівна Цар. Свою службу в ОВС вона почала з посади інспектора паспортного столу. А у 2012 році очолила посаду старшого дільничного інспектора міліції, де працює і до сих пір. Своєю наполегливістю, професіоналізмом, залізною витримкою Олександра в котре довела, що представниці слабкої статі, пов'язавши своє життя з правоохоронною діяльністю, гідно несуть почесне звання міліціонера.

Територію її обслуговування складають дві адміністративні дільниці, що включають три сільські ради. Багато громадян звертаються до своєї дільничної не тільки за допомогою, а й за доброю порадою. У 2011 році правами начальника УМВС Олександру Цар було нагороджено медаллю «За сумлінну службу ІІ ступеня». Якщо людина талановита, то талановита у всьому. Олександра має золоті руки, - кажуть ті хто її знає. Вона всерйоз захоплюється мистецтвом канзаші – плетінням з атласних лоскутків, бісероплетінням і вишивкою з бісеру. З - під спритних пальців майстрині вийшло понад 200 робіт, більшість з яких вона дарує: це і пасхальні писанки з бісеру, і дівочі прикраси з атласу, і вишиванки, і намиста. Найбільше її досягнення – картина, вишита бісером «Ісус у терновому вінку», яку вона подарувала своїй мамі. Також свій вільний від роботи час Олександра присвячує кулінарним шедеврам. Торти на різні смаки вдаються здібній газдині і гарними, і смачними.

Начальник райвідділу Віктор Васильович Ребрей дякує усім працівницям свого підрозділу за роботу та вітає їх і, принагідно, усіх представниць прекрасної статі з чудовим весняним святом Восьмого Березня. Весь чоловічий склад Перечинського райвідділу міліції приєднується до цих вітань.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Хмельницька область: за ...

КОМЕНТАРІ