Зі Львова у зону АТО відправили 4 карети швидкої допомоги

Зі Львова у зону АТО відправили 4 карети швидкої допомоги

08.03.15 10:20 0 792
7 березня 2015 року зі Львова за сприяння Комітету допомоги українському війську з Еспанії у зону АТО відправили 4 карети швидкої медичної допомоги. Автомобілі призначені для добровольчої чоти "Карпатська Січ", 79-ї аеромобільної бригади, 24-ї механізованої бригади, а також 66-ї бригади медичного госпіталю ім. Пирогова – повідомив керівник фракції ВО "Свобода" у Львівській обласній раді Йосиф Ситник.

Свободівець висловив щиру подяку Комітету допомоги українському війську з Еспанії, який утворили: Асоціація "Молода Україна" (керівник Світлана Кметик, Мадрид); Асоціація "Українці Алкали" (керівник Андрій Модрицький, Алкала де Енарес); Асоціація "За майбутнє України" (керівник Мар'яна Палько, Мостолес), "Українська патріотична асоціація "Воля"", яку очолює свободівець Іван Вовк.

"Іван Вовк окрім того, що вклав свої кошти в придбання автомобіля (вартість якого – від 3 до 4 тисяч євро), ще й пожертвував 1 тис. евро для заправки його дизпальним, аби авто з Еспанії доставити в Україну. Комітет від серпня-вересня минулого року активно провадить волонтерську діяльність і практично щотижня передає медикаменти, продукти харчування, амуніцію тощо захисникам України від московської орди", – зазначив Йосиф Ситник.

"Я приїхав, щоб отримати і доставити машину швидкої допомоги, завантажену необхідними на фронті речами, у розпорядження добровольчого батальйону "Карпатська Січ" у с. Піски. Там автівку використовуватимуть за потреби спільно з іншими добровольчими підрозділами", – повідомив волонтер, свободівець Олег Білик.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В окупованому Криму на ...
Наступна новина: Жіноче свято в Ужгороді ...

КОМЕНТАРІ