В Житомирській області у Коростишеві міліція викрила шанувальників дармового пива

В Житомирській області у Коростишеві міліція викрила шанувальників дармового пива

08.03.15 10:27 0 751
35 пляшок пива різних марок уночі викрали з вуличного холодильника у райцентрі двоє жителів Коростишівського району. Нині одного «пиволюба» затримано, іншого розшукує міліція.

6 березня до Коростишівського райвідділу міліції звернулася приватний підприємець з райцентру, повідомивши про викрадення з вуличної холодильної камери, розміщеної на одній з вулиць міста, товару.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої зі слів заявниці з'ясували, що невідомі минулої ночі поцупили 35 пляшок пива різних марок на загальну суму близько 350 гривень.

У результаті проведених слідчо-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжки причетні раніше судимі 36-річний місцевий житель, якого було затримано, і 20-річний житель району. Старший чоловік у вчиненні крадіжки зізнався. Нині тривають заходи із встановлення місця перебування його поплічника.

Інформацію про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.185 (Крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

За чинним законодавством, подібні протиправні дії караються арештом до півроку, обмеженням або позбавленням волі до 5 років.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ліана Ліскова: удень — ...
Наступна новина: Жінки Служби порятунку: ...

КОМЕНТАРІ