Красуня-лейтенант дбає про порядок у Тернополі

Красуня-лейтенант дбає про порядок у Тернополі

09.03.15 17:40 0 882
Поки місто спить, спокій у ньому оберігають не лише кремезні чоловіки у міліцейській формі. Виходить на нічний патруль Тернополя і красуня Євгенія Іваськів.

Ще зовсім молода, вона вже лейтенант міліції і на рівні з колегами-чоловіками дбає про правопорядок і безпеку. Завдяки своїй наполегливості та професіоналізму Євгенія вкотре довела, що представниці слабкої статі гідно несуть почесне звання міліціонера.

Жінка працює інспектором служби дільничних обласної міліції. На цій посаді Євгенія бере участь в організації роботи дільничних інспекторів, здійснює їх перевірки. Доводиться приймати звернення від населення і виходити на патрулювання міста, адже зараз посилений режим несення служби. На чергуваннях бувають різні неприємні і небезпечні ситуації, особливо в теперішній тривожний час, коли зі Сходу і в мирні міста може потрапляти зброя та диверсанти. Свою роботу жінка любить за те, що може реально допомагати людям.

Стати правоохоронцем Євгенія хотіла ще з дитинства: спочатку просто подобалася міліцейська форма, потім бажання переросло у конкретну мету. Тож, закінчивши Львівський державний університет внутрішніх справ, дівчина стала правоохоронцем.

У нагоді стала добра фізична підготовка. Змалечку Євгенія активно займається спортом, продовжує і зараз. Серед спортивних досягнень дівчини – легка атлетика, волейбол, настільний теніс і навіть дзюдо та самбо.

- Коли жінка обирає професію в силових структурах, поблажок у роботі з огляду на стать бути не може, - зауважує лейтенант. - Тому намагаюся підтримувати добру фізичну форму.

Впливає професія і на характер. Євгенія зауважує, що за два роки роботи у правоохоронних органах помітила, що стала більш відповідальною, витривалою і наполегливою. Також формуються уміння психолога: коли люди приносять звернення, хочуть, щоб їх вислухати і розрадити. А з жінкою діляться життєвими перипетіями ще охочіше.

Хоч у службі, де працює дівчина, всього дві жінки, дискомфорту Євгенія не відчуває. Каже, колеги-чоловіки ставляться добре і з повагою, охоче допомагають. У чоловічому колективі працювати легше, ніж в жіночому, вважає Євгенія Іваськів.

– Праця в міліції робить жінку сильнішою, стійкішою і навіть жорсткішою. Але не слід забувати про своє покликання - нести красу, гармонію, продовжувати людський рід. Тож вчуся бути водночас сильною і коли це потрібно - слабкою та тендітною, - усміхається міліціонерка.

А до свята 8 березня Євгенія Іваськів усім жінкам бажає доброї і незрадливої долі, здійснення мрій та щоб кожен день був сповнений радості.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Рівненщині власники ...

КОМЕНТАРІ