На Волині засудили злодія,який крав у лікарнях жіночі сумочки

На Волині засудили злодія,який крав у лікарнях жіночі сумочки

09.03.15 13:16 0 753
При черговій спробі поцупити сумку зловмисника помітила потерпіла. Наступні чотири роки він проведе у в'язниці.

Досудовим розслідуванням встановлено: ласий до легкої наживи чоловік, зайшовши до пологового відділення медичного закладу в Ківерцях, через незачинене віконце кімнати буфетної викрав жіночу сумку із грошима.

Окрім того, зловмисник, перебуваючи у центральній районній лікарні міста Рожище, проник у кімнату сестри-господині хірургічного відділення і поцупив із жіночої сумки гаманець із грошима.

А затримали злодія «на гарячому», коли він у дитячому відділенні намагався викрасти сумку у пацієнтки лікарні. Однак жінка помітила злодія та намагалася вирвати з його рук сумку. Чоловік кинувся тікати, однак був затриманий небайдужими громадянами. Злодія-невдаху передали до рук правоохоронців.

Міліціонери з'ясували, що «підробляв» таким чином чоловік давно. А відбувши п'ять років за ґратами, чоловік знову повернувся до злочинного промислу.

Рожищенський районний суд Волинської області за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 та ч. 3ст. 185 (Крадіжка), ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, виніс злодієві вирок: чотири роки позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ