Волинська область: рятувальники здобули перемогу на турнірі з підйому по штурмовій драбині в Польщі

Волинська область: рятувальники здобули перемогу на турнірі з підйому по штурмовій драбині в Польщі

09.03.15 14:54 0 743
Збірна команда Управління ДСНС у Волинській області здобула перемогу на VIII Загальнопольському турнірі з підйому по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху учбової башти, що проходив 5 березня у місті Соколов-Подляський Мазовецького воєводства Республіки Польща.

У змаганнях взяли участь загалом 92 учасника: спортсмени-пожежники з багатьох воєводств Республіки Польща та 7 представників нашої держави із складу збірної команди Управління ДСНС у Волинській області.

За підсумками двох спроб було визначено переможця та 4 призери цього щорічного турніру в закритих приміщеннях.

Уже вдруге поспіль переможцем цих змагань став майстер спорту міжнародного класу Олександр Андрійчук – член збірної команди рятувальників-спортсменів Волинської області та України. Його результат 13,46 секунди. Друге місце у змаганнях здобув представник пожежної команди з міста Кракова Бартоломій Шепітовський (13,77с), а далі всі призові місця посіли волинські рятувальники: майстер спорту Вадим Лучинський (ІІІ місце з результатом 13,85с), заслужений майстер спорту Юрій Сафатюк – ІV місце, а V та VІ місця посіли відповідно майстри спорту Андрій Поліщук та Ігор Чуруксаєв.

Участь волинської збірної спортсменів-рятувальників у цих змаганнях стала можливою завдяки успішній реалізації Проекту міжнародної технічної допомоги «Розвиток потенціалу рятувальних служб Польща та України», що співфінансувався Європейським Союзом по Програмі «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013».

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: за ...
Наступна новина: Рівненщина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ